onsdag 20 oktober 2010

Äntligen!!

Äntligen så fick vi våra älskade flaskor med sprit!!

Via SMS så fick vi ett meddelande om att våra fina flarror fanns på bolaget i Gränby! Rätt snabbt måste jag säga! Systemet är underbart!! förutom öppettiderna.... som i och för sig på just Gränby är hyfsat ok, om man bortser från att man tydligen inte skall tro att man kan handla sprit på söndagar... Vad det nu skulle göra...?

Hur som helst så har vi fått våra flaskor och ett par av oss har i alla fall provat härligheten!
Juniorerna som faktiskt även bor tillsammans... tog en jävel i samband med att måla om köket hemma, åldermannen fick en vid hemkomst efter långpanna på fredagen tillsammans med sin sambos styvbrorsa från Mantorp. Hur den smakade? helt oväsentligt när flaskan ser ut som den gör!! Men ok... som tidigare nämnts så är det INTE en klockren Delamain eller Fillioux... den var i ärlighetens namn inte helt 100... men för 400 kr och med den flaskan så kanske man inte skall kräva för mycket...

På tal om Systembolaget så kunde man önska att man hade lite mer pengar än man kanske har... Igår släpptes ett hyfsat gäng med Bordeaux primörerna -07!! Vem köper en flaska av varje till oss? Vi hemskt gärna emot mutor, så var inte blyga!!

 Bordeaux primörerna som släpptes igår







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar