måndag 11 oktober 2010

Cognacsinköp....

När en av oss ändå var på systembolaget och köpte lagret av Cantillon, så passade den kocken också på att beställa ett par flaskor av  87768 Conjure Cognac. Conjure skall INTE jämföras med Delamain eller Fillioux cognac, det finns inte en likhet.... Delamain & Fillioux är ju superkvalitetsinriktade och är världens 2 topp-producenter, medans vi i alla fall tror att Conjure är rätt slätstruken & något tråkig, men i ärlighetens namn har ingen av oss smakat den!! Nej Conjure är "bara" för skojs skull!! Ludacris är Conjures "frontman", vilket bara det är rätt coolt. Men den yttersta anledningen till att man måste ha ett par flaskor Conjure i baren hemma är flaskan, den sista bilden innan Snoop börjar, alltså den tecknade, är en närbild av mönstret på själva flaskan!! Så vi slog till med 6 flaskor... 2 till åldermannen, 1 till vardera av juniorerna och 1 till den skäggige och den sista till ???, ja det vet vi ännu inte... Nån intresserad? endast 399 kr, 70 cl!! Dyrare än Eau-de-Vie, men billigare än Fillioux.....

Nu väntar vi bara på att man skall kunna köpa Snoops cognac i Sverige!! Landy Cognac!! Vem av våra alldeles för många importörer av vin & sprit skall ta ansvaret för denna samhällsgärning?

Landy ägs av Ferrand, Ferrand äger bland annat Citadella Gin som har en importör...., Ferrand äger oxå Rum Plantation som oxå har en importör, dock inte samma som ginen... men ändå... Men VEM har Snoops Cognac?? Ta ert ansvar och börja ta in Snoops cognac!!





Tycker ni han passar in i sällskapet?







Nääää... han gör faaan inte det!! Tror ni dom där 2 fransoserna kommer att vara med i hans nya video?


Schnygg......






















Närbilden på flaskans mönster.... ok... ingen riktig närbild kanske, men en tecknad version av mönstret på flaskan...


















Om Snoop säger att det är bra, då är det grymt bra!!











Han e ju för jävla cool på ett otroligt töntigt sätt, ingen annan än Snoop skulle komma undan med såna här bilder!! Jag hoppas alla som läser den här bloggen har hans debut-album, Doggystyle!!! Om inte: KÖP!! den skivan är ett måste i varje hushåll, legendarisk!! Å nu är vi seriösa, den ÄR ett måste!!


Snoop är lite som hip-hopens Dylan skulle vi vilja påstå...

Dessutom är han en skådespelartalang av guds nåde!! Alla filmer som har Snoop i rollistan förtjänar ett gäng Oscars!! Har ni inte sett hans prestation i Starky & Hutch så är det dags nu!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar