onsdag 13 oktober 2010

Kockarna gillar musik oxå!

Idag så såg en av kockarna på en kollegas restaurangs hemsida att Game var inbokad på spelning onsdagen den 10 november!! Det är tydligen den enda Sverige-spelningen han har, det är bara att buga & bocka för Katalin igen, det är verkligen helt underbart att Uppsala kan få en sån konsert!! Men sånt sker bara på Katalin!! 420 kr per biljett!! som hittat!! Hoppas verkligen att folk fattar hur stort detta är och att Katalin säljer slut på biljetterna, den gamle i köket vill i alla fall gå!!

Den gamle i köket blir extra glad då han tycker att nutida musik inte är speciellt bra... framförallt inte hiphop/rapen.... han kör fortfarande med sina 80 & 90-talare... (det är ålderstecken när man gnäller över nutida musik....) Game är lite som det var på 90-talet... kanske inte så konstigt då Dre hade en hel del att säga till om på The Game´s debutalbum. NWA, Dre, Snoop, Tupac med flera... har gått många var i den gamles kök genom åren...



Förresten så har den gamle av kockarna för länge, länge, länge, länge sedan jobbat på just den restaurangen, Katalin!
Å en sommar för länge, länge sen så stod den gamle med en av sina dåvarande kumpaner & grillade på uteserveringen..... det fanns inget tak på uteserveringens kök... och det var väldigt fint väder.... och mycket gäster.... och det fanns lammcôte på menyn..jag tror att det var glazat med mango eller  något, sen grillat & serverat med ostfylld poblano & nån sorts salsa med bönor, kommer inte riktigt ihåg exakt, men å andra sidan så spelar det ingen större roll i historien.... mitt under service och full uteservering så ser den gamle & hans kumpan i ögonvrån hur en mås flyger ovanför uteserveringens kök för att sedan göra en störtdykning mot de upplagda tallrikarna med lamm och tar en av tallrikarnas lammentrecôte.... den gamle å hans kumpan fick göra nytt lamm.... Jävla måsar!! Dagen efter så fanns det ett nödtorftigt tak ovanför luckan på uteserveringens kök, eller tak kanske var att ta i... med åtminstone ett parasoll som täckte en del av luckan.

Katalin är ett underbart ställe!

Kattis!! om du läser detta så skicka över Game & hand posse till oss på middagen!!!

ps. När kommer Snoop?













Sköna snubbar med lite attityd......... ser inte direkt ut som Will Smith.... OK detta är inte en bild på Game, tveksamt om han ens var född då... Utan detta är legendarerna NWA, Dre är till höger!! Ni som är lite intresserade kan ju googla Eazy-E.... och få reda på varför det är bra att skydda er ungdomar!!




















Dom hade fetare kedjor på slutet av 80 & början på 90-talet......pax för att vara snubben längst fram till vänster!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar