torsdag 7 oktober 2010

Duvor....

Efter ett ganska långt tag så uppdaterar vi äntligen vår kära blogg!!

Tyvärr har vi slarvat och har haft ganska mycket att göra, menybyte, en kock som slutar, rekrytering av ny kock mm. mm. mm. angående rekrytering av ny kock så lovar jag att det skall bli ett alldeles eget inlägg då det av någon anledning alltid är svårt att hitta kockar.....och medarbetare i allmänhet....

Men tillbaka till duvan!

Vi fick in ett gäng nystrypta & färska duvor igår, ca 40 stycken, fantastiskt fina!! Milsvidd skillnad mot de frysta..... Fransk från Bresse förstås, strypt ej skjuten & därav saftigare & så slipper du haglet som en bonus..

Vid menybytet trodde vi inte att denna rätt skulle sälja så bra, det gör den ju inte heller..., men mer än vi trodde från början i alla fall och fullt tillräckligt för att ha den kvar på menyn. Dessutom gissar vi att det inte kryllar av krogar i Uppsala med blodduva på menyn... och som tidigare nämnt i bloggen så serveras rönnbären, senaste inlägget..., kastanjer, oxsvans och andra goa saker till....











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar